2016 m. sausio 22 d., penktadienis

Žaidimo naujienos- Šešėlių miestas žaidimas

Šiandien sulaukėme naujienų, viena iš jų yra sena naujiena. :D

  Pradžiai apie žaidimą "Šešėlių miestas", šio žaidimo męs jau buvome sulaukusios seniau, kad tiksliai nežinau. Dauguma merginų jau dalinai ar pilnai perėjo šį žaidimą, ir yra surinkusios visus daiktus. 
  Kadangi žaidimas kartojamas, tad merginos, kurios jau žaidė jį ir keliavo per portalus, bus sugrąžintos į tą poziciją žaidime kur baigė, tad ir rašyklių gaus tiek, kiek buvo palikusios. :)
  Teko susidurti su mažu sunkumu, tai yra prizų laimėjimų, nes naujus rūbus surasti pasirodo daug lengviau, nei senus. :D Tad įkelsiu tik nepilno dydžio visus prizus. :)
  Už prizų lentelę visą AČIŪ sakau Eos. :)
  Pateiksiu tik pirmąją aprangą, kurią tikriausiai dauguma merginų jau turi savo spintose. :) 
Paspaudus ant paveiksliuko jis padidės. ;)

  Mano nuomonė, kad kūrėjai galėjo įkelti kitą seną žaidimą. Tiksliai neprisimenu, ar buvo daug džiaugsmo dėl šio žaidimo, kai buvo pasirodęs pirmą kartą, bet šį kartą matau daugiau neigiamų emocijų, nei teigiamų. 


Praeitą kartą seną žaidimą ir kolekciją kėlė, kai kūrėjai nespėjo sukurti naujo tipo žaidimo arba kolekcijos. Tad pagal seną patirtį galime spėti, kad sulauksim kažko naujo. :)

Antra naujiena: VIP kambariai antrame aukšte
Antra žinią sužinojau iš Bulgariškos versijos jau seniau, ir praeitame įraše apie tai jau kalbėjau... Bet atvirai pasakysiu, tokio Š aš nesitikėjau! Iš pradžių galvojau, kad už safyrus įsigytas kambarys duos daugiau pajamų, tačiau suklydau taip manydama. :( Šis atvejas man atrodo, kaip bereikšmis safyrų leidimas, nes įsigijus VIP kambarį jokios naudos jis mums neduos. Tikrai nesuprantu tų kambarių naudos, bent jau būtų įkėlę naujus baldus ir puošmenas būstui.... 
Kita naujovė, kad būsto menių- visos jo skiltys yra perkeltos į viršų. Nežinau ar taip patogiau tvarkyti būstą, bet reikės priprasti, nes keista visko ieškoti viršuje. :D

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą