2017 m. liepos 20 d., ketvirtadienis

Kauliukų ridenimmas "Kelionė į Romą"



Neilgai trukus tenka vėl susimatyt...

Pas mus atbėgo dar vienas jau buvęs MA žaidimukas. Pasiknisusi radau, kad šis žaidimas pas mus svečiavosi 2015 m. birželį. Hm... na buvęs tai buvęs. Ne visos turėjome galimybę tada įsigyti tai ko norėjome, o ir dabar vargu ar kas jau tiksliai atsimena visus žaidime buvusius priziukus. Tad teks kai kam pamatyt šį tą naujo, o kai kam nudžiugt, kad gal dabar pasiseks geriau nei pirmą kartą... 



Pirmoji picerija

Nieko džiuginančio jums negaliu pasakyt apie šį 6 dalių derinį. Rankinė per masyvi. Palaidinės ir švarkelio komplektas daro mergytę "be liemens" arba dar kitaip susidaro iliuzija, kad modelis yra labai masyvaus viršaus (platus liemuo, pernelyg didelė krūtinė). Šortai, bent jau su šia palaidine atrodo, kaip nebaigtu piešti arba nekokybiškai dailintu fotošopu liemeniu. Tačiau, kaip piktai neniurzgėčiau, išskaidytos detalės visai nieko. Tikrai yra kur pritaikyti.



Antroji picerija

Įdomi spalvinė gama. Smagu, kad vėl galime dėti apyrankes vienu metu ant abiejų rankų. Tačiau suknelė... Hm... gražus modelis, mielai margintas, bet... Jetau, kiek mes tokio tipo suknelių jau turime! Nieko naujo ir įdomaus. Net išskaidžius nelabai yra kuo džiaugtis... 
Vienintelė paguoda kad paskutinė skrynia slepia kai ką būstui. Nežinau kaip jums, bet asmeniškai man niekada negana jokių daiktų būstui, tad džiaugiuosi bet kokiu mažmožiu jam. 


Trečioji picerija

Vėl nieko naujo. Tiek spalvine gama, tiek drabužių modeliais manau nenustebina šis derinys nė vieno žaidėjo. Pilna spinta kažko panašaus prigrūsta. Įdomus akcentas apyrankė su įmontuotu laikrodžiu. Ir dar vienas pastebėjimas dėl palaidinės. Kai kurios šukuosenos "trumpina kaklą" kai dėvite ją. Tad modeliuodami būkite atidūs.   
Paskutinėj skrynioj rasite grindis būstui. Iš kitos pusės ir grindimis jų nepavadinsi kaip beje ir tapetų tapetais. Bendras jų derinys sudaro namo sienos iš lauko ir grindinio komplektaciją. Tad vėl mūsų laukia ne buto, o lauko fragmentas. 



Ketvirtoji picerija

Turime prieš šį kambarį jau laimėtus tapetus su grindimis. Tad dabar beliko užpildyti tuštumą. 

Šioje picerijoje galime surinkti šias kategorijas:
7 - dekoracijas
1 - duris
 1 - gėles
1 - lempučių girliandą
2 - medžius

Viso apipavidalinimui gauname 12 elementų, kurių kiekvienas duoda po 50 mados taškų. Taigi, vien čia galime gauti 600 taškų. Kaip iš vieno kambario, manau labai neblogai. 



Penktoji picerija

Paskutinėje teritorijoje mums suteikiama galimybė užbaigti rinkti būstui skirtus elementus. 

Šioje picerijoje galime surinkti šias kategorijas:
4 - kėdės
3 - stalai
 11 - dekoracijų

Viso užbaigimui gauname dar 18 elementų. O kadangi kiekvienas vėl gi duoda po 50 taškų, vadinasi iš viso šiame kambaryje galime surinkti  900 mados taškų. 

Pagrindinis prizas - profilio fonas.
Patys puikiai matote kur koks būsto elementas "tupi" pagal kūrėjų fantaziją, tad alternatyvaus varianto net nekūriau. Viskas matyti profilio fone. Bet juk žinote, kad nebūtinai turite kurdami atkartoti tą patį. 
Tuo tarpu aš čia paskaičiavau, kad vien viską surinkus būstui galime į savo sąskaitą padėti 1600! Ir čia tik būstas. O kur dar prieš tai buvusių kambarių drabužėliai?! 
Apmaudu tik dėl vieno, kad deriniai deriniais, o viską surinkti, kad gauti profilio foną (kaip visada) neįmanoma be mėlynų akmenėlių... Ech... Belieka guostis, kad šis žaidimo tipas nors suteikia galimybę prisirinkti žalių akmenėlių. Ir tiesą sakant ne taip jau mažai. 

Tai tiek šiandien.
Laimingo ridenimo naujame ir vykusio spėliojimo sename žaidimuose. Ir kaip sakė "Bado žaidynėse" - telydi jus sėkmė.  



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą