2017 m. liepos 1 d., šeštadienis

Pakartota laikinoji parduotuvė ir kortų kaladė



Sveiki mano brangieji,

Paskutiniu metu, be žaidimo dizaino ir kai kurių funkcijų modernizavimo ar keitimo, nieko naujo jau kuris laikas (jei neskaityt dvi savaites trukusio Egipto) nematome. Tad ne vienas senai žaidžiantis žaidėjas eilinį kartą giliai atsidūsta ir nuvijęs mintis apie tai, kad jau laikas mesti šį nuobodų užsiėmimą MA, kantriai ima laukti nu gal gi pagaliau nusišypsos laimė ne vien naujokams... 
Šis įrašas skirtas labiau naujokams, kurie vis tik tuos "pakartotus" dalykus mato pirmą kartą. Be to manau bus aktualu kaip archyvinis užrašas jei kas domisi kas kada buvo ne vien dėl jų pavadinimo, bet ir dėl turinio.


Miesto gyvenimas
(laikina kortų kaladė)
 


 
Užvakar, karnavalo skiltyje tarp laimingųjų kortų pasirodė kaladė pavadinimu "Miesto gyvenimas". Ji žaidime bus iki liepos 5d. Tai Anglijos simbolika persisunkusi namų dekoracijos varijacija. Kaip jau minėjau žaidimas pakartotas, nors ir buvęs jau labai senai. Žemiau pateikiu visus galimus laimėti daiktus.


 Pagrindinis prizas - profilio fonas.
Įdomus pastebėjimas yra tai, kad keletas detalių yra visiškai identiškos. Tokiu atveju tiesiog nurodžiau kiek vnt jo yra. Bet pas smagumas yra tai, kad už kiekvieną detalę šioje kortų kaladėje (nežiūrint kartojasi elementas ar ne) mes vis tiek gauname po 50 (!) mados taškų. Tad jei kas desperatiškai trokšta profilio fono, viską surinkus gautų 1900 taškų. 
Bendro daiktų išdėliojimo nedariau, nes profilio fone puikiai matosi kur koks daikčiukas yra įmontuotas. 


Vasaros spalvos
(laikina parduotuvė)

Užvakar užsidarė (pats laikas kalbėt kai jos nebėra... chi chi chi) dar viena pakartota parduotuvė. Specialiai knisausi po kitus blogus ir atkapsčiau, kad ji pirmą kartą pas mus pasirodė 2013 metų rugpjūčio mėnesį. Kadangi parduotuvės jau nebėra, tai tiesiog įkelsiu kaip archyvinį paveiksliuką. Esu tikra, kad visos parduotuvės laikas nuo laiko vėl kartosis žaidime, tad esant įrašui vėliau nereiks tiek jau daug knistis. 


Prie įprastinių suknelių variantų šioje parduotuvėje galėjome mėgautis maudymukų nemažu pasirinkimu. O kuriant vasariškus derinius tos kurios jų neturėjo šį kartą manau tikrai džiaugėsi galėdamos juos įsigyti.


Tad tiek archyvinės medžiagos.
O kol kas linkiu džiugios vasaros ir kad greičiau dingtų tie sunkūs lietaus debesys su savo nešamais vėjais ir audromis, ir galėtume vėl mėgautis saulės spinduliais. 


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą