2017 m. rugsėjo 6 d., trečiadienis

Kauliukų ridenimas "Mokyklinis gyvenimas"



Sveikučiai smalsučiai ir smalsutės,

Susitinkame apžvelgti naujai pasirodžiusio kauliukų ridenimo tipo žaidimo. Aprangos aprangomis, bet kad čia puikiai susirenka nemažas kiekis žalių akmenėlių, manau nepaneigs niekas. :)
Nusprendžiau miniatiūriškai parodyti kur žemėlapyje ir kokia apranga yra. Manau bus nemažas palengvinimas visoms kurios nori įsigyti konkrečią aprangą, bet ne visas. 
O dabar galima kiekvieną sritį (žaidime vadinama biblioteka) apžvelgti išsamiau.


Pirma biblioteka






Antra biblioteka
 




Trečia biblioteka




Ketvirta biblioteka


Susumavus detales gauname:
2 - elektrinius prietaisus virtuvei
5 - dekoracijas
1 - langą
1 - stalą
2 - indus
2 - lempas
2 - sofas
4 - kėdes 

Ir čia pateikta tik tai ką randame šioje bibliotekoje. Iš kitur dar susirankioja papildomas stalas, muzikos aparatas, kavavirė ir tapetai su grindimis. O žinant kad kiekvienas elementas duoda po 50 mados taškų, jau nemenka sumelė susidaro statistikai tobulinti. Ir čia tik baldai. 
 
Vienas iš galimų būsto apipavidalinimų...



Penkta biblioteka




Šešta biblioteka




Pagrindinis prizas - šukuosena.
Kaip visada, viską surinkus gauname pagrindinį apdovanojimą. Šį kartą tai šukuosena. Nežinau kaip jums, man nelabai ji žiūrisi. Bandžiau aiškintis kas joje ne taip ir niekaip nesupratau. Čia kaip visada savo trigrašį įkišo mano aštuonmetė. Ji pareiškė, kad šiai šukuosenai tiesiog trūksta... hm... grifkos? Nu taip, maži kirpčiukai kad ir ant vienos kaktos pusės tikrai pagyvintų bendrą vaizdą.



Biblioteka sužadėtiniui

Kaip neturinti sužadėtinio galiu tik spėlioti kurioj žemėlapio vietoj yra zona su berniukėlio apranga Todėl pateikiu tik atskiras detales, kad matytumėte ką galite toje bibliotekoje jam gauti.


Pabaigai. Truputėlį grįžtant viena tema atgal (dėl VIP dovanų) turiu mažutį pastebėjimą. Gal greičiau repliką... Kauliukų ridenimo žaidime sąžiningai suskaičiavau kiek išleidau mėlynų akmenėlių, kad užbaigt  jį. Taigi, išleidau  197 safyrus. Kaip matote tų išleistų akmenėlių nepakanka net pirmai VIP dovanėlei gauti. :) Turint galvoje, kad žaidimų per mėnesį būna 2-3 ir dar papildomai kokia parduotuvėlė... Hm... Įdomu bus sužinoti ar įmanoma gauti tą paskutinę dovaną ir toliau naudojant juos apgalvotai, o ne tyčia "taškant" į kairę ir į dešinę.


Tai tiek šiandien.
Kantrybės ridenant kauliuką.

 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą