2017 m. rugsėjo 5 d., antradienis

Vip dovanos ir klubų talentai



Sveiki visi,

Pirmiausia noriu pasveikinti tuos kuriems pagaliau baigėsi "katino dienos" ir prasidėjo masinis žinių kimšimas į galveles. Kantrybės ir užsispyrimo tiek mokiniams, tiek studentams, tiek ir jų mokytojams bei dėstytojams.

O dabar apžvelkime ką gi tokio "naujo" turime mūsų MA. O šį kartą sulaukėme ne naujos žaidybinės atrakcijos, o žaidimo atnaujinimo su tam tikrų dar nebūtų funkcijų įkėlimu.


VIP dovanos


Šią skalę galime pamatyti Vip parduotuvėje, paspaudę ant paskutinio meniu punkto. Skalė identiška lojalumo kortelių matuoklei. Skirtumas tas, kad norint gauti nuolaidų korteles turime įsigyti (nusipirkti) mėlynų akmenėlių atitinkamą skaičių norimai kortelei, o norint gaut dovaną tuos akmenėlius reikia tiesiog išleist žaidime. Ir visai nesvarbu kam. Galima aukoti klubui, pirkti už juos parduotuvėse, keisti į pinigėlius ir t. t... Tam kad gaut pirmąją dovaną turi išeikvoti 200 safyrų, antrai - 400, o trečiai dovanai jau visus 700 mėlynų. Dovanoms gauti turime lygiai mėnesį. Kito mėnesio pirmąją dieną buvusios dovanos bus anuliuojamos ir atsiradus naujoms vėl viską pradėsime nuo nulio.

Trečioje dovanoje mūsų lauks unikali apranga, kurios niekur kitur įsigyt negalėsime. Kiekvieną mėnesį paskutinėje dėžutėje bus vis kas nors naujo. Tad galimybės aprangą gaut kitą kartą jau nebeturėsime, jei nepavyks per duotą mėnesiuką.

Šį mėnesį turime balinį variantą.

Nežiūrint to, kad derinukas praktiškai neskaidomas ir suknelę galima bus pritaikyti vos porą kartų, ji labai graži. Tačiau ar neatrodo jums truputį absurdiška už šį derinį suploti 700 mėlynų?! Gerai, kai mėlyni akmenukai vis tiek eikvojasi naudojant juos žaidimams ar naujoms parduotuvėms. Bet toli gražu ne visada taip gausiai, kad viršytų 700 limitą! O leist juos tyčia dėl bent jau šito apdaro... Hm... Kažkodėl nemanau, kad verta. Bet gal kas galvoja ir kitaip...


Klubo talentai


Antroji atnaujinimo naujiena atsiradę klubo talentai. Tas pats talentas gali būti aktyvuotas kas 7-ios dienos ir vienu metu galima įjungti tik vieną talentą.


Žavesys ir Prabanga. Turint galvoje, kad daugumas žaidėjų stengiasi nerinkti patirties taškų, kovos su supermodeliais tampa reikšmingos tik esant jau bepasibaigiančiam žaidimo tipui (maž., vid. ir did. dovanos). Čia gauname galimybę daugiau gaut elementų reikalingų tų dovanų įsigyjimui, nei iš paprastų kovų. Tada šis aktyvuotas talentas tabai apsimoka. Nes asmeniškai aš tik to žaidimo metu kovoju su modeliais atgailėdama tuos patirties taškus.

Jokio nuovargio. Doleriai dvigubinasi ne tik už visas atliktas dienos užduotis, bet ir už atskiras užduotėles. Tas labai gerai, nes norėdami išvengti vėl gi tų pačių patirties taškų visų užduočių daugelis iš mūsų neužbaiginėjam.

Trofėjų vagis. Šis talentas aktualus tik žemo lygio klubams (nesurinkusiems norimų trofėjų). Nes kaip žinia nieko negali iš nieko pavogti jei paties klubo trofėjų langeliai jau pilnai užpildyti. :D

Laimingųjų kortų maniakė. Kuo aukštesnis lygis tuo tos kortų kaladės tampa brangesnės. O jei dar klubas turi trofėjų akcentuotą į daugiau nei tris kartus galimybę už pinigus atversti kortas, tada susidaro jau visai nemenka suma. Tad galimybė kartą per savaitę "pigiau" atvertinėt tas kalades visai vilioja.

Tobula mergina. Mano akimis žiūrint tai labiausiai netikęs talentas. Kodėl? Vaikinas duoda tik vieną priedą vienai statistikai. Turint galvoje, kad daugumas nebeturime problemų su konkrečios statistikos pakėlimu, suteiktas priedas vargu ar labai jau ką lems statistikos stiprumui. Sužadėtinis šiuo atžvilgiu geriau, nes duoda priedą visoms statistikoms. Tačiau reta kuri išlaiko jį laimingą pilnai, tad ir tie priedai labai maži gaunasi net ir padvigubinus.

Mados mašinos ekspertė. Mašinoje mes turime 5 nemokamus ėjimus. Aktyvavus priedą galėsime nemokamai spausti 10 kartų!. Visai nieko. Man ši idėja visai patiko, nes kiek suprantu mokami už dolerius ir už energiją taip pat išlieka. Vadinasi su mokamais (ne už mėlynus!) gauname net 16 paspaudimų. O jei dar esame nusipirkę juokdarių tai galimybė atidengti visus langelius jau nemaža. :)

Charizmatiška. Šis talentas deja, bet naudingas tik siekiančioms podiumų. Sukomplektavus jį su charizmos talentu iš VIP parduotuvės, parą laiko galima visai išvengti minusiukų, jei žinoma kam tas labai svarbu. :) Kartą į savaitę tikrai apsimoka šį talentą aktyvuot, nes per mėnesį susidaro jau visi 4 kartai aktyvavimo, o tai jau susidaro nemaža parama FTV podiumo siekimui.


Tad tiek informacijos.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą