2017 m. rugpjūčio 28 d., pirmadienis

Laikinoji parduotuvė "Pop žvaigždės"



Sveiki visi,

Pagaliau savo itin dinamiškoje gyvenimo rutinoje gavau visiškai laisvą dieną, kurią galiu skirti to jovalo kuris pasidarė bloge sutvarkymui... Nu ne tiek jovalo, kiek nepilnų įrašų papildymui. Žinoma, pradžiuginti dar negaliu. Tad ir tvarkymas "atgaline" data vyks panašu, kad ir visą rugsėjį... Bet aš visada laikiausi principo, kad geriau jau vėliau, negu niekad. Svarbu, kad ne per vėlai. Tad kantybės jums laukiant pilnaverčių įrašų. O dabar pats laikas peržvelgti kas ir kaip.

Prieš penkias dienas pasirodė žaidime laikinoji parduotuvė su  MTV kolekcija ir Grožio salono papildymu. 
Joje apsipirkti galima bus dar dvi dienas (iki 2017.08.30). Kadangi laikinų parduotuvių pernelyg nenagrinėju, nes kiekvienas žaidėjas ir pats gali nenusipirkęs viską išsinagrinėti, pateikiu tik galimus modeliukus iš pateiktų drabužių elementų. Kad parduotuvė laikina tai viskas įprasta ir aišku. O vat su grožio salone esamomis šukuosenomis, šventiniu makiažu ir chna nelabai aišku. 

Bendroje žinutėje nuskambėjusi frazė "grožio salono papildymas" gali būti suprastas ir kad papildyta visam laikui. Galėtų tas šukuosenas ir palikti (ypač tą su kasytėmis. :) ). Nes tokiu būdu suteiktų šansą jas įsigyti toms kurios mėlynus akmenėlius surenka tik iš laimės rato. 
Kas liečia šventinį makiažą, tai pagal pavyzdį puikiai matosi, kad jis skirtas šviesiai odai. Tamsios odos modelis su tais   "baltais karoliukais" tarp antakių ir ant nosies atrodo švelniai tariant juokingai. Jie tiesiog per ryškūs. 


Šukuosenų paieškoje daug kas susidūrė su dar viena šukuosena, kurios nerandame grožio salone ir kuri pasirodė jau po žaidimo "Degančio žmogaus festivalis" aktyvavimo. 
Jei ne tas "daiktelis" viršugalvyje, šukuosena būtų visiškai identiška vienai jau man matytai. Kaip ten bebūtų, bet šios šukuosenos turbūt taip niekada ir neišvysime. Ji buvo dovana bulgariškame serveryje visiems žaidėjams gimtadienio proga. Beje, bulgarai dažiau nei bet kuriame kitame serveryje lepina savo žaidėjus dovanomis.  Jokiame kitame serveryje ši šukuosena taip ir nepasirodė, kaip ir pas mus. 



Prieš vienuolika dienų sulaukėme Karalienės apsilankymo. Šį kartą buvome apdovanotos netikėtumu. Už nors vieną kovą su ja, galėjome laimėti šukuoseną! 
Ir mano akimis žiūrint tikrai verta ta šukuosena tos kovos. Žinoma, merginos kurios labai stengėsi ir kovėsi negailėdamos energijos, buvo apdovanotos dar ir suknele su poza. 




Tai tiek vėluojančių žinių.
Susitiksim, nors ir ne taip reguliariai kaip norėčiau. 




6 komentarai:

  1. Sveika, Nemiga, aš jau iašku nebe į temą, tačiau bulgarų versija tą šukuoseną jau gavo, nes jie anksčiausiai švenčia gimtadienį iš visų versijų ;) Mums teks palaukti iki lapkričio, kaip ir kasmet :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labu labu. Visos temos į temą. :) Labai tikiuosi, kad tavo tiesa ir mes tą šukuoseną gausime. Nors ji tikrai neitin yra tai ko labai trokščiau ir gailėčiausi negavusi. O kas liečia dėl jų dovanų (bulgarų savo žaidėjams) tai jau yra keletas derinukų kurių nesame gavę. vienas derinukas itin man užkliuvo ir aš labai tikėjausi kad pasirodys ir kitose versijose, o ypač pas mus. Apie jį rašiau

    http://klubasshadow.blogspot.lt/2017/03/paryziaus-mados-savaite.html

    kovo mėnesį. Aš vis dar viliuosi jo sulaukt. :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na, taip - tas tiesa. Bulgarės yra gavę nemažai tautinių derinių savo švenčių proga. Tačiau būtent po to, kai kitose versijose negavome būtent to tavo aprašyto derinio, kilo didelis šaršalas facebook'e ir jau kitos bulgarų šventės proga gavome tas keistas knygų lentynas :)

      Tad nors galbūt tų senoųjų derinių mes ir nebegausime, tačiau labai tikiuosi, kad nuo šiol kūrėjai laikysis tos politikos, kad jei jie kuria ką nors bulgarų šventėms, tai visos versijos ir gaus tas dovanas.

      Kaip supratau jie šį variantą - supažindinti visas žaidėjas su savo šventėmis - pasirinko vietoje kito reikalavimo: kurti dovanas atitinkamų šalių švenčių proga ir kelti į atitinkamas versijas (o kitos versijos tų dovanų negautų) :D

      Bent jau šiuos du aspektus geriausiai pamenu iš tos pasipiktinimo bangos. Ir tiesą pasakius, tai buvo pirmas kartas kai pati laužiau savo anglišką liežuvį, kad išdėstyčiau ką manau šiuo klausimu :)

      Panaikinti
    2. gausim tik teks prisijungineti

      Panaikinti
    3. DEL DERINUKU JIE YRA TARPTAUTINE VERSIJA JIE NUSIPERKA UZ KAZKIEK SAFYRU IR GAUNA RUBUS

      Panaikinti
  3. when will the events be re-launched?

    AtsakytiPanaikinti